Belly Basket Natural

€119,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

Houd jij van originele elementen in je inrichting? Eyecatchers van goede kwaliteit, natuurlijke materialen en fairtrade ontwikkeld? Deze grote opbergmand past in vele stylen thuis zoals bohemian, Scandinavisch, modern en Ibiza. In de winter vullen wij 'm met heerlijk zachte dekentjes en 's zomers met een mooie groene plant. Waarvoor ga jij deze handgemaakte mand gebruiken? 

Afmetingen: 50x50x40 cm 

De accessoires van dit prachtige merk zijn ontworpen in Antwerpen en ontwikkeld in het tropische Bali. De originele designstukken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe en worden verkocht in Tulum, Ibiza, Mykonos, de Côte d´Azur, Costa Rica, Melbourne en alle uithoeken van de wereld. Omdat Bazar Bizar zelf het hele productieproces voor zijn rekening neemt, houden ze er ook controle over: van productie tot levering. Ze besteden bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, hoogwaardige afwerking en garanderen eerlijke lonen voor hun werknemers.
Dit betekent dat alles wat Bazar Bizar aanbiedt zowel ecologisch als fair trade is. Zo mogen vele handen genieten van de ontwikkeling & sfeer van deze prachtige creaties. Geniet ook van de prachtige designs & shop nu! 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen