De herfsttrend voor een stijlvolle inrichting!

De herfsttrend voor een stijlvolle inrichting!

Dit najaar zal je veel natuurlijke elementen tegenkomen met stoere accenten. Heb je een favoriet plekje in de natuur? Gebruik deze plek als inspiratie om je woonkamer opnieuw in te richten. Dit kan een plek zijn waar je op vakantie bent geweest, een plek waar je fijne herinneringen aan hebt of waar je nog graag naar toe wilt. En maak het persoonlijk want jouw woonkamer moet jouw plekje worden waar je heerlijk kan uitrusten.

Als de blaadjes weer van de bomen vallen, de lange mouwen weer uit de kast komen en stamppot weer op tafel komt weten we dat weer herfst is. We zullen meer tijd binnen doorbrengen, heerlijk warm onder een dekentje liggen met een warm kopje thee/koffie en koekjes! Hoe lekker is het als je dan om je heen kijkt in de woonkamer en kan genieten van de warme sfeer die je hebt gecreëerd?!

De herfsttrend voor 2019
Dit najaar zal je veel natuurlijke elementen tegenkomen met stoere accenten. Heb je een favoriet plekje in de natuur? Gebruik deze plek als inspiratie om je woonkamer opnieuw in te richten. Dit kan een plek zijn waar je op vakantie bent geweest, een plek waar je fijne herinneringen aan hebt of waar je nog graag naar toe wilt. En maak het persoonlijk want jouw woonkamer moet jouw plekje worden waar je heerlijk kan uitrusten na een lange werkdag of als je helemaal nat bent geregend op de fiets. 


Zelf heb ik twee favoriete plekjes; het strand waar ik graag 's avonds in het zonnetje een wijntje drink en het bos waar ik het heerlijk vind om te lopen met de hondjes. In het najaar zal ik hier echter niet vaak komen door de regen en omdat ik een echte koukleum ben. 
Het strand is leuk te verwerken in je inrichting door te spelen met zachte elementen. Een groot glazen windlicht met zand en schelpen aan de onderkant. Zet er een kaars in en voilà je hebt een zomerse en warme accessoire! Zet het in een hoek neer met riet op de achtergrond en erom heen leuke heideplantjes in een potje. De stoere accenten zijn leuk toe te voegen met kleine accessoires van stenen of betonnen materiaal zoals plantenpotjes, windlichtjes en onderzetters. Zo heb je met weinig moeite en kosten een hele andere sfeer! 
Voor een bosachtige look zal je meer werken met groene en donkerbruine tinten. Grote planten en grove houten accessoires zoals fruitschalen, bloempotten, borrelplanken en windlichten zullen je inrichting al compleet doen veranderen. Maak het af met een aantal grote bruine kaarsen en genieten maar! 

Kies voor kleur
De kleuren curry, geel, wijnrood, zachtbrons en diepe groentinten komen helemaal in. Je ziet het steeds meer maar toch blijft het eng als het ineens om je eigen inrichting gaat. Durf, pak een kleurtje & op de muur! In het ergste geval hebben jullie iets om over te lachen en doe je het weer over op een regenachtige middag. Maar jij ziet ook vast de foto's in woonmagazines en de inrichtingen op tv voorbij komen. Het staat zo gaaf! Neem eens een risico, als het klaar is zal je helemaal trots zijn! 

Maak het persoonlijk
Na de veranderingen die je nu in gedachte hebt zal je huis er super stijlvol uitzien. Maar het moet natuurlijk wel voelen als jouw huis. Vergeet niet de persoonlijke draai eraan te geven en denk erover wat jouw huis jouw maakt. Een leuke fotomuur, speelhoekje voor de kids, een hoekje voor de hondjes of misschien wel de grote loungestoel van je partner? Ga lekker brainstormen bij een warm kopje thee en voeg ons voor inspiratie toe op Facebook & Pinterest! 

We zijn erg benieuwd hoe jouw inrichting eruit gaat zien dit najaar. Laat het ons weten in de reacties en inspireer andere lezers!