De inrichting van jouw woonkamer

De inrichting van jouw woonkamer

De inrichting van elke woonkamer is anders. Vind jij goedkope woonaccessoires in de sale belangrijk of luxe woonaccessoires in een leuke winkel?

Allereerst te bedenken woonaccessoires jij leuk en belangrijk vindt; sierkussens, vloerkleden, wanddecoratie, rieten manden, grote spiegels of originele beelden? Veel mensen willen graag luxe én goedkope woonaccessoires, je wilt in ieder geval niet teveel betalen. Maar is dat belangrijker dan je ander shopvoorkeuren? 

Stel je een woonkamer voor je met zwarte raffia kussens, mooie sierkussens van goede kwaliteit, fairtrade en handgemaakt uit het mooie Indonesië. Een gaaf bijpassend rond vloerkleed van dezelfde materiaal die ook weer terugkomt in de placemats op de eettafel. Op tafel een aantal mooie gouden kandelaars gecombineerd met zwarte grote windlichten ernaast op de grond. Heb je al een beeld in je hoofd? Een grote spiegel aan de muur maakt het helemaal af. Nu verklap ik dat je voor deze gehele styling nog geen 500 EUR hebt uitgegeven, toch heb je een hele andere woonkamer. Een luxe style met fairtrade, ecologisch en handgemaakte decoratie. 

Stel je nu dezelfde woonkamer voor maar dan de producten van andere materialen zoals katoen en plastic. Bedenk hierbij dat je niet weet waar deze producten vandaan komen, deze slecht zijn voor het milieu en niet zo lang meegaan. Toch heb je voor deze goedkope woonaccessoires maar 200 EUR betaald. Hier ben je trots op!

Echter gaat de woonkamer uit het eerste beeld langer mee & hé ook nog goed voor je portemonnee. Zodra je deze woonaccessoires wilt wisselen kun je ze altijd nog mooi verkopen!