Sfeervolle Feestdagen

Sfeervolle Feestdagen

Inspiratie en ideeën voor sfeervolle kerstdagen, heerlijk tafelen, een bijzondere kerstboom en originele cadeaus voor mannen en vrouwen.

Sfeervolle feestdagen!

Decoratie
Kijk jij er al naar uit? Het huis versieren, lichtjes aan, de boom decoreren. December is een maand waarin we heerlijk mogen uitpakken met glitter, kaarsen, lampjes en vele sfeervolle accessoires. Dit jaar is het weer de trend om de boom te versieren met bonte kerstballen en originele hangers, geen kleur is te veel of te gek. Maar denk ook aan bijzondere hangers die net per se in de boom thuis horen, de originele klassieke vorm van een ronde kerstbal zien we eigenlijk niet meer terug.

Tafelen
Eten, dineren, borrelen en nog meer hapjes & drankjes! Niemand is op dieet in december! Heerlijk genieten van de gezelligheid en heerlijke dingen aan een sfeervol gedekte tafel. Vanwege de corona zullen nog meer mensen dit jaar de restaurants overslaan en thuis goed uitpakken met een sfeervol diner. Maar je kooktalenten kunnen nog zo geweldig zijn, hoe leuk is het als de familie binnen komt en verrast wordt met een mooi gedekte tafel?! Kijk eens bij onze categorie keukenartikelen om inspiratie op te doen!

Cadeaus
Bij elke familie is het wel de sint en zijn pieten of de kerstman met zijn elfjes die je komen verwennen met cadeaus. We maken het onszelf altijd lastig om weken lang te bedenken waar iemand blij van zal worden en dan op het laatste moment nog even wat bestellen en duimen dat het op tijd bezorgd wordt! We zullen je vast een beetje in de goede richting helpen want cadeaus waar iemand écht iets aan heeft zijn weer helemaal in.

Cadeau ideeën voor de vrouw
Vrouwen zeggen vaak dat ze overal blij mee zijn maar dat zijn we vaak ook echt! Helemaal als het een cadeau met een gebaar is, iets persoonlijks of iets nuttigs. Bijvoorbeeld een massagebon (wie geniet hier nou niet van?!), een mooie foto op doek of mooie windlichten die de kamer een warme sfeer geven in deze koude winter.

Cadeau ideeën voor de man
Mannen houden van praktisch, nuttig en goede kwaliteit.
Een fijn huispak voor ’s avonds, een nieuw horloge of fijne producten voor in de keuken. Het blijkt dat steeds meer mannen de taak van het koken op zich nemen maar willen hier dan wel de juiste benodigdheden voor bij de hand hebben.

Originele cadeau’s
Het lastige van originele cadeaus is dat je iets wilt bestellen wat bij die persoon past maar nog niet in overschot heeft. We doen ons best maar kunnen er moeilijk opkomen. Tijdens het schrijven van deze blog zit ik hier over te brainstormen voor mijn eigen familie, erg lastig. Maar toch kan ik al een heel rijtje opnoemen van originele artikelen in onze webwinkel waar eigenlijk iedereen wel blij mee is. Bijvoorbeeld een fairtrade spiegel, bijzondere vaas of bloempot met mooie bloemen of planten, decoratieve opbergers waar je een gevuld pakket van kan maken en vele producten om sfeervol te tafelen. Het winkelen voor elkaar is altijd al leuk en genieten van het uitpakken nog het meest als niemand het kan raden!