Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

De spiegel wordt langzaam een vergeten woonaccessoire terwijl deze een prachtige opvallende decoratie zijn en ook nog eens nodig in iedere inrichting!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand 

De spiegel wordt langzaam een vergeten woonaccessoire terwijl deze een prachtige opvallende decoratie zijn en ook nog eens nodig in iedere inrichting! Op vele momenten willen we even kijken hoe we eruit zien, we missen deze accessoire dan op diverse plekken in huis maar wordt toch 'vergeten'. 

De badkamer
De badkamer is eigenlijk de enige plek waar niemand de spiegel vergeet op te hangen maar toch gaan mensen vaak in deze ruimte voor een praktische spiegel. Maar waarom? Waarom hangen we vaak enkel een praktische spiegel op als deze ook zeer decoratief kan zijn?! De badkamer is een ruimte van tropische aard, warm, vochtig, een heerlijke geur en even een moment voor jezelf. Passende spiegels zijn daarbij groot, je wilt goed kunnen zien hoe je haar en make-up zit. Tevens zijn spiegels van natuurlijke materialen zoals raffia en zeegras passend bij een tropische sfeer, ook blijven deze mooi in een vochtige ruimte. Helemaal super! 

Het toilet 
Je hebt visite en bezoekt een paar keer per avond het toilet, naast het nodige wat je daar moet doen is het ook fijn om even snel te kunnen zien hoe je eruit ziet. Misschien zit er iets tussen je tanden van het diner of is door de enthousiaste wijnavond je kapsel net even anders gaan zitten. Toch even fijn dat je dit ziet voordat jullie een foto van deze leuke avond maken! 

De woonkamer
De spiegel is naast een praktisch item ook zeer decoratief, zeker als je gaat voor een grote originele spiegel! 
Kom eens kijken naar onze collectie van Bazar Bizar, het zal je verbazen wat een bijzondere spiegel met je woonkamer kan doen! 

De hal
Dit is de plek waar je de spiegel eigenlijk nog het meest nodig hebt. Ieder vindt het belangrijk om verzorgd de deur uit te gaan en zelfs als je 's ochtends vroeg even snel in je huispak de honden uit wilt laten mag je haar niet helemaal rechtop staan... Nog even snel een kleurtje op je lippen of zien hoe deze jas met die sjaal wel leuk staat. Dan wil je toch niet helemaal naar boven moeten rennen? Je komt direct binnen in een sfeervol huis én het scheelt je tijd als je snel weg moet!