Decoratie Hoofdtooi Zwart

€129,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze prachtige hoofdtooi is een originele eyecatcher in je woonkamer. Dit prachtige stuk is eerlijk en handgemaakt in het tropische Bali.

Materialen: Metalen voetstuk, de hoed is gevoerd van katoen en gedecoreerd met diverse kralen en witte veren
Afmetingen: 20x20x70 cm

Doordat er met natuurlijke materialen wordt gewerkt en dit artikel handgemaakt is kunnen de afmetingen iets afwijken met hetzelfde product.

Kleur: zwart


De accessoires van dit prachtige merk zijn ontworpen in Antwerpen en ontwikkeld in het tropische Bali. De originele designstukken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe en worden verkocht in Tulum, Ibiza, Mykonos, de Côte d´Azur, Costa Rica, Melbourne en alle uithoeken van de wereld. Omdat Bazar Bizar zelf het hele productieproces voor zijn rekening neemt, houden ze er ook controle over: van productie tot levering. Ze besteden bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, hoogwaardige afwerking en garanderen eerlijke lonen voor hun werknemers.
Dit betekent dat alles wat Bazar Bizar aanbiedt zowel ecologisch als fair trade is. Zo mogen vele handen genieten van de ontwikkeling & sfeer van deze prachtige creaties. Geniet ook van de prachtige designs & shop nu! 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen