Ibiza Bestekhouder Beige (4)

€59,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-4 dagen

Wil je ook heerlijk stijlvol dineren bij je eigen thuis? Maak de tafel netjes op met de Ibiza Accessoires van Bizar Bizar. Gezellig als je eters hebt en net even wat meer moeite in de keuken hebt gedaan!

Set van 4
Materiaal: katoen
Afmetingen: 13x25 cm

De accessoires van dit prachtige merk zijn ontworpen in Antwerpen en ontwikkeld in het tropische Bali. De originele designstukken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe en worden verkocht in Tulum, Ibiza, Mykonos, de Côte d´Azur, Costa Rica, Melbourne en alle uithoeken van de wereld. Omdat Bazar Bizar zelf het hele productieproces voor zijn rekening neemt, houden ze er ook controle over: van productie tot levering. Ze besteden bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, hoogwaardige afwerking en garanderen eerlijke lonen voor hun werknemers.
Dit betekent dat alles wat Bazar Bizar aanbiedt zowel ecologisch als fair trade is. Zo mogen vele handen genieten van de ontwikkeling & sfeer van deze prachtige creaties. Geniet ook van de prachtige designs & shop nu! 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen