Kauri Placemat Wit

€24,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-8 werkdagen

Houd jij ook van heerlijk tafelen met leuke mensen, goed eten, een lekker wijntje & een fantastische sfeer?  Daar hoort natuurlijk een passende tafeldecoratie bij! Met de accessoires van Bazar Bizar zal je extra genieten van je etentjes. Creëer helemaal een Ibiza sfeer als je gezellig buiten gaat eten in het zonnetje. 

Afmetingen: 38x38 cm
Materiaal: Kauri schelpen/rotan

De accessoires van dit prachtige merk zijn ontworpen in Antwerpen en ontwikkeld in het tropische Bali. De originele designstukken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe en worden verkocht in Tulum, Ibiza, Mykonos, de Côte d´Azur, Costa Rica, Melbourne en alle uithoeken van de wereld. Omdat Bazar Bizar zelf het hele productieproces voor zijn rekening neemt, houden ze er ook controle over: van productie tot levering. Ze besteden bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, hoogwaardige afwerking en garanderen eerlijke lonen voor hun werknemers.
Dit betekent dat alles wat Bazar Bizar aanbiedt zowel ecologisch als fair trade is. Zo mogen vele handen genieten van de ontwikkeling & sfeer van deze prachtige creaties. Geniet ook van de prachtige designs & shop nu! 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen