Kledingrek Natural

€179,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-8 werkdagen

Dit prachtige rek van teakhout brengt een naturel boho Ibiza look in je hal, slaapkamer of badkamer. Dit grote kledingrek is ook voor buiten bruikbaar voor bijvoorbeeld bij het zwembad of veranda. Een stylevolle oplossing voor het ophangen van kleding, jassen of handdoeken. 

Afmetingen: 120x70x160 cm
Materiaal: teakhout
Gewicht: 5 KG

De accessoires van dit prachtige merk zijn ontworpen in Antwerpen en ontwikkeld in het tropische Bali. De originele designstukken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe en worden verkocht in Tulum, Ibiza, Mykonos, de Côte d´Azur, Costa Rica, Melbourne en alle uithoeken van de wereld. Omdat Bazar Bizar zelf het hele productieproces voor zijn rekening neemt, houden ze er ook controle over: van productie tot levering. Ze besteden bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, hoogwaardige afwerking en garanderen eerlijke lonen voor hun werknemers.
Dit betekent dat alles wat Bazar Bizar aanbiedt zowel ecologisch als fair trade is. Zo mogen vele handen genieten van de ontwikkeling & sfeer van deze prachtige creaties. Geniet ook van de prachtige designs & shop nu! 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen