Raffia Franje Tapijt Large

€449,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-8 werkdagen

Dit prachtige stevige tapijt is handgemaakt van raffia met franjes van raffia, sisal & palm. Door de grove textuur, zachtheid & goede kwaliteit zal deze lange periode mee gaan. Natuurlijk slijtvast, ideaal voor uw keuken, leefruimte of overdekt terras.

Afmetingen: 200x200 cm

De accessoires van dit prachtige merk zijn ontworpen in Antwerpen en ontwikkeld in het tropische Bali. De originele designstukken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe en worden verkocht in Tulum, Ibiza, Mykonos, de Côte d´Azur, Costa Rica, Melbourne en alle uithoeken van de wereld. Omdat Bazar Bizar zelf het hele productieproces voor zijn rekening neemt, houden ze er ook controle over: van productie tot levering. Ze besteden bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, hoogwaardige afwerking en garanderen eerlijke lonen voor hun werknemers.
Dit betekent dat alles wat Bazar Bizar aanbiedt zowel ecologisch als fair trade is. Zo mogen vele handen genieten van de ontwikkeling & sfeer van deze prachtige creaties. Geniet ook van de prachtige designs & shop nu!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen