Raffia Kussen Rond L

€89,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit prachtige stevige kussen is gemaakt van Raffia en handgeweven in een grove textuur. Hierdoor zal dit kussen van goede kwaliteit lange periode mee gaan. Het kussen ontvangt u inclusief binnenvulling. Doordat dit kussen fairtrade en handgemaakt is, kan bij een bestelling van meerdere aantallen iets verschil zitten in de kleur en omvang.

Afmetingen: 60x60 cm

De accessoires van dit prachtige merk zijn ontworpen in Antwerpen en ontwikkeld in het tropische Bali. De originele designstukken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe en worden verkocht in Tulum, Ibiza, Mykonos, de Côte d´Azur, Costa Rica, Melbourne en alle uithoeken van de wereld. Omdat Bazar Bizar zelf het hele productieproces voor zijn rekening neemt, houden ze er ook controle over: van productie tot levering. Ze besteden bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, hoogwaardige afwerking en garanderen eerlijke lonen voor hun werknemers.
Dit betekent dat alles wat Bazar Bizar aanbiedt zowel ecologisch als fair trade is. Zo mogen vele handen genieten van de ontwikkeling & sfeer van deze prachtige creaties. Geniet ook van de prachtige designs & shop nu!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen