Raffia Manden Set (3) Beige

€164,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

Wij zijn verliefd op deze speelse mandjes met raffia franjes aan de zijkant! Ze doen ons denken aan een Hawaiiaanse rok. Geeft een bohemien tintje aan elke binnenkamer, maar past ook in elke buitenruimte. Deze allround manden zijn perfect geschikt om tijdschriften, speelgoed, plaids, handdoeken, kussens en nog veel meer in op te bergen. Of gebruik ze gewoon als mooi decoratief item.

Afmetingen:
Klein: 25x25x16 cm
Middel: 30x30x22 cm
Groot: 40x40x25 cm

Materialen: Raffia, Palm en Sisal

De accessoires van dit prachtige merk zijn ontworpen in Antwerpen en ontwikkeld in het tropische Bali. De originele designstukken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe en worden verkocht in Tulum, Ibiza, Mykonos, de Côte d´Azur, Costa Rica, Melbourne en alle uithoeken van de wereld. Omdat Bazar Bizar zelf het hele productieproces voor zijn rekening neemt, houden ze er ook controle over: van productie tot levering. Ze besteden bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, hoogwaardige afwerking en garanderen eerlijke lonen voor hun werknemers.
Dit betekent dat alles wat Bazar Bizar aanbiedt zowel ecologisch als fair trade is. Zo mogen vele handen genieten van de ontwikkeling & sfeer van deze prachtige creaties. Geniet ook van de prachtige designs & shop nu! 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen